Klassisk fin baguette av fransk type i et større format (ca 54 cm) som passer utmerket som tilbehørsbrød, påsmurt eller som utgangspunkt for deilige hvitløksbaguetter. Grovhetsprosent 0.
Håndtering og bakeinstruksjon
Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining.
Produktet stekes ved 190°C i 8-10 minutter fra tint tilstand.
Næringsinnhold per 100g
-
Energi (kcal)
241 kcal
-
Energi (kJ)
1021 kJ
-
Fett (g)*
1.4 g
-
- hvorav mettet fett*
0.2 g
-
Karbohydrater (g)*
47 g
-
- hvorav sukkerarter*
0.4 g
-
Kostfiber (g)
1.9 g
-
Protein (g)*
8.7 g
-
Salt (g)*
1.2 g
Ingredienser
Allergener: Bygg
,
Hvete
,
Korn som inneholder gluten
.
Produksjonsland: Sverige