Håndtering / tilberedning
Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining. Holdbarhet tint før steking: 2 døgn
Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 8-10 minutter fra tint tilstand.
Rustikk grov surdeigsbaguette bakt med sammalt hvete, flytende surdeig og potetflak. Stekt i steinovn som gir baguetten en sprø skorpe og saftig kjerne. Kort ingrediensliste uten kunstige tilsetninger. For deg som ønsker grov påsmurt baguette av topp kvalitet. 56% grov. Lengde: 25 cm. Antall pr kartong: 50 stk
Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining. Holdbarhet tint før steking: 2 døgn
Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 8-10 minutter fra tint tilstand.
Bygg, Hvete
Mandel, Egg , Hasselnøtt, Melk, Nøtter, Sesamfrø, Soyabønner , Valnøtt
365
Vekt pr kartong | Artikkelnummer | GTIN | Type | |
---|---|---|---|---|
7500 | 224904 | N/A | 07020712023480 | Case |