Briks gresskarkjerner grov 80g

Artikkelnummer: 201135 Nettovekt (gram): 80
Vekt pr kartong: 5200
EPD nummer: 5682018

Porsjonsbrød toppet med en deilig blanding av gresskar- og solsikkefrø som gir en smakfull opplevelse. Briksen er bakt i Norge på vårt bakeri i Lier, og har en grovhetsprosent på 51% og Nøkkelhullsmerket. Produktet et lettstekt og skal kun tines og stekes i 3-5 minutter før det er klart til servering.

65 stykk per kartong
24 stykk kartonger per pall
  • Lettstekt så du har rykende fersk bakst etter få minutter i ovnen
  • Holdbarhet 3 dager i romtemperatur og inntil 7 dager på kjøl før steking innpakket i plast
  • 51 prosent grovhet, nøkkelhull og kilde til fiber
  • Bakt ved vårt bakeri i Lier (med egenprodusert surdeig) og stekt i steinovn

Håndtering / tilberedning

-18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining. Holdbarhet tint i romtemperatur innpakket i plast: 2 døgn

Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 3-5 minutter fra tint tilstand

Ingredienser

Vann, FULLKORNSHVETEMEL (19,2%), HVETEMEL, sammalt RUG (11,8%),surdeig av HVETE (HVETEMEL, vann), gresskarkjerner (7,5%), solsikkekjerner, fermentert HVETEMEL, HVETEGLUTEN, salt, melbehandlingsmiddel (E300), gjær, røstet maltet BYGGMEL, rapsolje, maltet HVETEMEL, glukose, surhetsregulerende middel (E300).

Allergener

Inneholder:

Bygg, Rug, Hvete

Kan inneholde spor av:

Sesamfrø, Mandel, Melk, Soyabønner

Produksjonsland: Norge

Holdbarhet (dager)

365

Vekt pr kartong Artikkelnummer GTIN Type
5200 201135 N/A N/A Case
N/A 201135 N/A 07020712021059 Pallet
NO - Brodskalan grovhet 51-75 NO - Vegansk NO - Bakt i Norge Keyhole

Næringsinnhold per 100g


  • Energi (kcal) 258 kcal
  • Energi (kJ) 1055 kJ
  • Fett (g)*
    - hvorav mettet fett*
    6.6 g
    1.1 g
  • Karbohydrater (g)*
    - hvorav sukkerarter*
    35.4 g
    1.1 g
  • Kostfiber (g) 6.6 g
  • Protein (g)* 10.8 g
  • Salt (g)* 0.9 g

Tilgjengelig hos grossist


  • Asko Servering 5682018
  • Dlvry 5682018
  • Kolly 5682018
  • Millum 5682018
  • Servicegrossistene 5682018