Stort ca 50 cm langt brød bakt på steinovn med flotte snitt og en lett meldekor. Jevn form gjør den utmerket til blingser og påsmurt eller på enhver buffe der den gir betraktelig færre skalker en mindre brød. Grovhetsprosent: 28.
Håndtering og bakeinstruksjon
-18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining.
Produktet stekes i forvarmet ovn ved 230°C i 4-6 minutter fra tint tilstand.
Næringsinnhold per 100g
-
Energi (kcal)
236 kcal
-
Energi (kJ)
968 kJ
-
Fett (g)*
1.5 g
-
- hvorav mettet fett*
0.2 g
-
Karbohydrater (g)*
42.9 g
-
- hvorav sukkerarter*
1.6 g
-
Kostfiber (g)
3.9 g
-
Protein (g)*
9.1 g
-
Salt (g)*
1.1 g
Ingredienser
Kan inneholde spor av Melk
,
Sesamfrø
,
Soyabønner
,
Mandel
.
Produksjonsland: Norge