Norskprodusert grov og sunn steinovnsbakt ciabatta bakt med surdeig. Toppet med havregryn, linfrø, sesamfrø, bokhvete, hirse og solsikkekjerner gir dette nøkkehullsmerkede produktet en ekstra dimensjon både på smak og utseende. Grovhetsprosent 71.
Håndtering og bakeinstruksjon
Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining.
Produktet stekes i 230°C i 3-5 minutter fra tint tilstand.
Næringsinnhold per 100g
-
Energi (kcal)
228 kcal
-
Energi (kJ)
943 kJ
-
Fett (g)*
2.6 g
-
- hvorav mettet fett*
0.4 g
-
Karbohydrater (g)*
37.7 g
-
- hvorav sukkerarter*
3.4 g
-
Kostfiber (g)
5.5 g
-
Protein (g)*
9.8 g
-
Salt (g)*
0.9 g
Ingredienser
Allergener: Sesamfrø
,
Korn som inneholder gluten
.
Kan inneholde spor av Mandel
,
Melk
,
Soyabønner
.
Produksjonsland: Norge