Deigemne bakt med syrnet kjernemelkepulver som gir produktet en herlig smak og karakter. Produktet kan toppes med eks. vis ost og/eller urter hvis ønskelig. Kan brukes som ventebrød, tilbehørsbrød eller slider. Grovhetsprosent 0
Håndtering og bakeinstruksjon
Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining.
Tines på brett tildekket med plast på kjøl over natten eller 1-2 timer i romtemperatur. Tinte produkter heves i heveskap i 40-45 minutter ved 37°C med fuktighet. Uten heveskap heves bollene i romtemperatur til dobbel størrelse under plast (2-3 timer, avhengig av temperatur). Unngå at bollene står i kald trekk. Pensle bollene med smeltet smør, og la det tørke i cirka fem minutter før de stekes ved cirka 180°C i 7-9 minutter.
Næringsinnhold per 100g
-
Energi (kcal)
248 kcal
-
Energi (kJ)
1038 kJ
-
Fett (g)*
4.5 g
-
- hvorav mettet fett*
0.7 g
-
Karbohydrater (g)*
40.8 g
-
- hvorav sukkerarter*
3.5 g
-
Kostfiber (g)
2.3 g
-
Protein (g)*
9.2 g
-
Salt (g)*
1.1 g
Ingredienser
Allergener: Melk
,
Korn som inneholder gluten
.
Kan inneholde spor av Sesamfrø
,
Mandel
,
Soyabønner
.
Produksjonsland: Norge