Singelpakket glutenfritt hamburgerbrød i stekepose. Ferdig stekt og skåret. Diameter 8,5-9,5 cm.
Antall i kartong 27 stk.
Håndtering og bakeinstruksjon
-18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining.
Tinetid: Lukket eske 6 timer. I pose 4 timer Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved 180°C i 8-10 minutter i stekeposen fra fryst tilstand, og 6-8 minutter fra tint tilstand.
Holdbarhet etter opptining: 1-2 dager.
Næringsinnhold per 100g
-
Energi (kcal)
315 kcal
-
Energi (kJ)
1320 kJ
-
Fett (g)*
8.8 g
-
- hvorav mettet fett*
1.5 g
-
Karbohydrater (g)*
53.6 g
-
- hvorav sukkerarter*
6.1 g
-
Kostfiber (g)
3.6 g
-
Protein (g)*
3 g
-
Salt (g)*
1.2 g
Ingredienser