Singelpakket glutenfritt pølsebrød i stekepose. Lengde 12 cm.
Antall i kartong 25 stk.
Håndtering og bakeinstruksjon
-18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining.
Tinetid: Lukket eske 6 timer. I pose 4 timer Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved 180°C i 8-10 minutter i stekeposen fra fryst tilstand, og 6-8 minutter fra tint tilstand.
Holdbarhet etter opptining: 1-2 dager.
Næringsinnhold per 100g
-
Energi (kcal)
280 kcal
-
Energi (kJ)
1190 kJ
-
Fett (g)*
6.5 g
-
- hvorav mettet fett*
1.1 g
-
Karbohydrater (g)*
52.4 g
-
- hvorav sukkerarter*
6.4 g
-
Kostfiber (g)
2.4 g
-
Protein (g)*
2.3 g
-
Salt (g)*
1.3 g
Ingredienser