Håndtering / tilberedning
-18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining. Holdbarhet tint tilstand: 3 døgn
Stekes fra tint tilstand i forvarmet ovn på 230 grader 4-6 minutter.
Stort steinovnsbakt brød som er meget saftigt og smakfullt. Bakt med surdeig av hvete og rug. Grovhetsprosent: 0 10 brød per kartong
-18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining. Holdbarhet tint tilstand: 3 døgn
Stekes fra tint tilstand i forvarmet ovn på 230 grader 4-6 minutter.
Korn som inneholder gluten
Egg , Melk, Sesamfrø, Soyabønner , Mandel, Hasselnøtt, Valnøtt
360
Vekt pr kartong | Artikkelnummer | GTIN | Type |
---|---|---|---|
10000 | 70246 | 06437005069963 | Case |
70246 | 06437005069987 | Pallet |