Håndtering / tilberedning
-18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining. Produktet kan ligge i romtemperatur 2 døgn innpakket i plast før de stekes.
Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 4-6 minutter fra tint tilstand.
To ulike varianter av rustikke steinovnsbakte porsjonbrød. En lys og en mørk med herlig sprø skorpe og saftig krum. Grovhetsprosent: 0
-18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining. Produktet kan ligge i romtemperatur 2 døgn innpakket i plast før de stekes.
Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 4-6 minutter fra tint tilstand.
Sesamfrø, Korn som inneholder gluten
Valnøtt, Hasselnøtt, Mandel, Melk, Soyabønner , Egg
365
Vekt pr kartong | Artikkelnummer | GTIN | Type |
---|---|---|---|
6000 | 201785 | Case | |
201785 | 07020712017397 | Pallet |