Økologisk rugbrød med surdeig av rug, solsikke-, og gresskarkjerner som gir en god smak.
Håndtering og bakeinstruksjon
Ved -18°C eller kaldere
Produktene tines dekket med plast eller i en plastpose i min. 1/2 dag ved romtemperatur eller over natten nedkjølt. Stekes i 25 min. ved 160 ° C. Brødet skal avkjøles i ca. 2 timer før skjæring. Holdbarhet før du baker (dekket): Maks. 2 dager i kjøleskape
Næringsinnhold per 100g
-
Energi (kcal)
259 kcal
-
Energi (kJ)
1084 kJ
-
Fett (g)*
11 g
-
- hvorav mettet fett*
1.6 g
-
Karbohydrater (g)*
26 g
-
- hvorav sukkerarter*
2 g
-
Kostfiber (g)
9.4 g
-
Protein (g)*
9.4 g
-
Salt (g)*
1.4 g
-
Lactose g/100g
0
Ingredienser
Allergener: Bygg
,
Rug
,
Korn som inneholder gluten
.
Produksjonsland: Danmark