Rugbrød flerkorn økologisk

Artikkelnummer: 71700520
Nettovekt (gram): 790
GTIN: 05701014900625
Tolldeklarasjon 19059080

web-71700520-oko-rugbrod-multigrain---skaret
Økologisk rugbrød med surdeig av rug, solsikke-, og gresskarkjerner som gir en god smak.

Håndtering og bakeinstruksjon

Ved -18°C eller kaldere

Produktene tines dekket med plast eller i en plastpose i min. 1/2 dag ved romtemperatur eller over natten nedkjølt. Stekes i 25 min. ved 160 ° C. Brødet skal avkjøles i ca. 2 timer før skjæring. Holdbarhet før du baker (dekket): Maks. 2 dager i kjøleskape

Holdbarhet

12

Næringsinnhold per 100g

  • Energi (kcal) 259 kcal
  • Energi (kJ) 1084 kJ
  • Fett (g)* 11 g
  • - hvorav mettet fett* 1.6 g
  • Karbohydrater (g)* 26 g
  • - hvorav sukkerarter* 2 g
  • Kostfiber (g) 9.4 g
  • Protein (g)* 9.4 g
  • Salt (g)* 1.4 g
  • Lactose g/100g 0
Ingredienser

Vann, surdeig av økologisk RUG 22% (økologisk fullkornmel av RUG 13%, vann, økologisk maltet BYGGMEL, økologisk surdeigskultur), siktet økologisk RUGMEL 15%, økologiske RUGKJERNER 12%, økologiske gresskarkjerner 8,5%, økologiske solsikkefrø 7,5%, økologiske linfrø 6%, BRØDSMULER (ingredienser som i dette brødet), økologisk BYGGMALTEKSTRAKT, salt tilsatt jod, økologisk solsikkeolje, gjær, maltet økologisk BYGGMEL.
Allergener:

Bygg

,

Rug

,

Korn som inneholder gluten

.
Produksjonsland: Danmark
biological-food1 redOrganic BS_51-75_black dannebrologo