Litet og flott rundstykke med meldekor og snitt på toppen som gir et hjemmelagd preg. Ulike meltyper sammen med linfrø og solsikkefrø gir brødet en god smak.
Håndtering og bakeinstruksjon
Ved -18°C eller kaldere
Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 3-5 minutter fra tint tilstand.
Næringsinnhold per 100g
-
Energi (kcal)
309 kcal
-
Energi (kJ)
1304 kJ
-
Fett (g)*
5.2 g
-
- hvorav mettet fett*
0.7 g
-
Karbohydrater (g)*
51 g
-
- hvorav sukkerarter*
0.8 g
-
Kostfiber (g)
5.1 g
-
Protein (g)*
12 g
-
Salt (g)*
1.6 g
Ingredienser
Allergener: Lupin
,
Korn som inneholder gluten
.
Kan inneholde spor av Egg
,
Soyabønner
,
Melk
,
Sesamfrø
.
Produksjonsland: Litauen