Skolebrød vaniljekrem

Artikkelnummer: 201593
EPD-nummer: 5706700
Nettovekt (gram): 120

400x340-5706700 skolebrød med vaniljekrem
Tradisjonelt skolebrød. Vaniljekrem er ferdig påført hver bolle slik at du enkelt kan spare tid og få et jevnt og pent resultat hver gang. Leveres som frosne deigemner. Tin, hev og stek. Melis og kokos medfølger ikke.

Håndtering og bakeinstruksjon

-18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining.

Bollene legges på brett tildekket med plast og tines på kjøl over natten. Kan også tines på brett i cirka tre timer i romtemperatur. Når bollene er tint, heves de i heveskap i 40-50 minutter ved 37°C tilsatt fuktighet. Uten heveskap heves bollene til dobbel størrelse under plast i romtemperatur i 3-5 timer. Sett brettet på et lunt sted - gjerne over en ovn eller under en varmelampe (maks 37°C) og unngå kald trekk. Stekes ved cirka 180°C i 7-8 minutter. Avkjøl bollene før de dekoreres med melisglasur og kokos.

Næringsinnhold per 100g

  • Energi (kcal) 289 kcal
  • Energi (kJ) 1058 kJ
  • Fett (g)* 5.3 g
  • - hvorav mettet fett* 1 g
  • Karbohydrater (g)* 42.3 g
  • - hvorav sukkerarter* 12.4 g
  • Kostfiber (g) 2.4 g
  • Protein (g)* 8.8 g
  • Salt (g)* 0.4 g
Ingredienser

HVETEMEL, vann, 17,9% vaniljekrem (MELK, sukker, modifisert maisstivelse, MELKEPULVER, mysepulver (MELK), stabilisator (E440, E401, E450), MELKEPROTEIN, gelatin (animalsk), aroma, fargestoff (E160a)), sukker, rapsolje, gjær, HVETEGLUTEN, kardemomme, salt, emulgator (vegetabilsk E472e, E471), melbehandlingsmiddel (E300), enzym (amylase, xylanase, hemicellulase). Kan inneholde spor av soya, mandler og sesamfrø.
Allergener:

Melk

,

Korn som inneholder gluten

.
Kan inneholde spor av

Sesamfrø

,

Mandel

,

Soyabønner

.
Produksjonsland: Norway
BAKT I NORGE