Solskinnsbolle

Artikkelnummer: 201591
EPD-nummer: 5648183
Nettovekt (gram): 100

5226790 Solskinnsbolle
Deilig og smakfull solskinnsbolle med rosiner og vaniljekrem i deigen. Leveres som frosne deigemner. Tin, hev og stek. Vaniljekrem og melis til topping følger ikke med.

Håndtering og bakeinstruksjon

-18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining.

Bollene legges på brett tildekket med plast og tines på kjøl over natten. Kan også tines på brett i cirka tre timer i romtemperatur. Når bollene er tint, heves de i heveskap i 40-50 minutter ved 37°C tilsatt fuktighet. Uten heveskap heves bollene til dobbel størrelse under plast i romtemperatur i 3-5 timer. Sett brettet på et lunt sted - gjerne over en ovn eller under en varmelampe (maks 37°C) og unngå kald trekk. Legg på vaniljekrem og pensle med egg, la det tørke i fem minutter før steking. Stekes ved cirka 180°C i 7-8 minutter.

Næringsinnhold per 100g

  • Energi (kcal) 310 kcal
  • Energi (kJ) 1132 kJ
  • Fett (g)* 5.4 g
  • - hvorav mettet fett* 0.8 g
  • Karbohydrater (g)* 46.1 g
  • - hvorav sukkerarter* 13.6 g
  • Kostfiber (g) 2.8 g
  • Protein (g)* 9.3 g
  • Salt (g)* 0.4 g
Ingredienser

HVETEMEL, vann, sukker, 7,5% vaniljekrem (MELK, sukker, modifisert maisstivelse, MELKEPULVER, mysepulver (MELK), stabilisator (E440, E401, E450), MELKEPROTEIN, gelatin (animalsk), aroma, fargestoff (E160)), rapsolje, 2,9% rosiner, gjær, HVETEGLUTEN, kardemomme, salt, emulgator (vegetabilsk E472e, E471), melbehandlingsmiddel (E300), enzym (amylase, xylanase, hemicellulase). Kan inneholde spor av soya, mandel, sesamfrø.
Allergener:

Melk

,

Korn som inneholder gluten

.
Kan inneholde spor av

Sesamfrø

,

Mandel

,

Soyabønner

.
Produksjonsland: Norway
BAKT I NORGE