Steinovnsbakt brød med frø 520g

Artikkelnummer: 201146
Nettovekt (gram): 7280
GTIN: 07020712020731
EPD nummer: 6355911

6355911 Steinovnsbakt brød med frø hig
Steinovnsbakt brød bakt i Norge med flytende surdeig og naturlige råvarer. Den firkantede formen gir jevne skiver gjennom hele brødet. Brødet er toppet med havregryn, linfrø, bokhvete, hirsefrø, solsikkekjerner og sesamfrø som gir det en ekstra god smak. Grovhetsprosent: 27. Antall i kartong 14 stk
Nettovekt (gram) Artikkelnummer GTIN
7280 201146 07020712020731

Håndtering og bakeinstruksjon

-18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining. Oppbevares i plast inntil 3 dager i romtemperatur og 7 dager på kjøl.

I forvarmet oven: Fra kjøl: 10-12 minutter ved 180°C- 190°C. Romtemperert: 4-6 minutter ved 230°C.

Holdbarhet

365

Næringsinnhold per 100g

  • Energi (kcal) 237 kcal
  • Energi (kJ) 990 kJ
  • Fett (g)* 2.8 g
  • - hvorav mettet fett* 0.4 g
  • Karbohydrater (g)* 41 g
  • - hvorav sukkerarter* 1.1 g
  • Kostfiber (g) 5.4 g
  • Protein (g)* 8.9 g
  • Salt (g)* 1.1 g
Wholesaler

  • Millum 6355911
  • Asko Servering 6355911
  • Servicegrossistene 6355911
  • Kolly 6355911
Ingredienser

HVETEMEL, vann, FULLKORNSHVETEMEL 9,7%, surdeig av HVETE (HVETEMEL, vann), frøblanding 6,5% (HAVRE, linfrø, bokhvete, hirse, solsikkefrø, SESAMFRØ), RUGMEL, salt, HVETEGLUTEN, ristet maltet BYGGMEL, gjær, melbehandlingsmiddel (E300), maltet HVETEMEL. Dekor: frøblanding.
Allergener:

Bygg

,

Havre

,

Rug

,

Sesamfrø

,

Hvete

.
Kan inneholde spor av

Mandel

,

Melk

,

Soyabønner

.
Produksjonsland: Norge
il-st BS_26-50_black BAKT I NORGE Norway - Vegan