Ferdigstekte brød og bakervarer bakes og stekes ferdig i bakeriet. Alt du trenger å gjøre før du eventuelt smører og serverer helt ferske bakervarer og sandwicher er å tine produktene. Sørg for at de alltid er pakket i plast.

Med ferdig stekte brød får du en fleksibilitet som gjør at du kun trenger å planlegge én time frem i tid. Mange opplever at det gir dem bedre kontroll på både matsvinn og kostnader.

 

Tining og oppbevaring

De fleste av våre ferdig stekte bakervarer tines i romtemperatur i cirka fire timer i lukket eske eller én time hver for seg innpakket i plast.

Alle produkter skal oppbevares i romtemperatur, med unntak av enkelte kaker og desserter*. Alle ferdigstekte brødprodukter kan ligge i romtemperatur i to døgn innpakket i plast.
*Se holdbarhet og oppbevaringsanvisning på hvert enkelt produkt. 

Ønsker du en sprø skorpe?

Da kan du steke brød og porsjonsstykker i forvarmet ovn ved cirka 190°C i 2-3 minutter. Pølse- og hamburgerbrød anbefaler vi å varme i pressgrill, stekepanne eller lignende.

Andre typer bake-off

Du velger type bake-off ut ifra dine behov. Har du utstyr og tid, kan halvstekte bakervarer eller deigemner passe for ditt serveringssted.