Rå deigemner er rett og slett ferdig deig som er formet slik at alt du trenger å gjøre er å tine, heve og steke produktene. Deigemner gir deg uendelige muligheter til å skape variasjon og mangfold for gjestene ettersom du kan forme, fylle og pynte brød og hvetebakst akkurat slik du vil.

Slipp kreativiteten løs! Med ferdig deig kan du lage dine egne signaturbakervarer. Samtidig kan du steke opp gjennom hele dagen og dermed fylle lokalet med duften av nybakte brød og hvetebakst. Det er lite som er mer fristende enn det!

Deigemner tar også mye mindre plass i fryseren enn ferdigstekte og halvstekte bakervarer slik at du kan ha et variert utvalg tilgjengelig ti gjestene dine. Husk at det er viktig at frysekjeden ikke brytes og at produktene kommer raskt på frys etter levering. 

Ulike typer ferdig deig

Godt synlige bakeplaner for når de ulike produktene skal tines, heves og stekes er en av suksessfaktorene for å lykkes med deigemner.

Gunnar Ragnarsson, baker/produktutvikler

Frys ned brød av deigemner!

Ikke kast brød laget av ferdig deig selv om de ikke blir spist samme dag. Om de pakkes i plast, kan de oppbevares i romtemperatur i to til tre dager eller så kan du fryse dem ned til en senere anledning. Da tines brødene og stekes i 4-6 minutter på 230 grader. 

Andre typer bake-off

Du velger type bake-off ut ifra dine behov. Mangler du utstyr og har lite tid, kan ferdigstekte eller halvstekte bakervarer passe for ditt serveringssted.