FEIL!

Bake-off-bakervarer er bakt ferdig og fryst ned slik at serveringssteder, med eller og uten utstyr og personell, enkelt kan tilberede fersk bakst.

Bake-off passer for alle!

I tillegg til ferdig deig og lettstekte produkter, inkluderer bake-off-kategorien ferdigstekte bakervarer. Siden disse kun må tines, kreves det minimalt med innsats. 

1. Lettstekte bake-off-brød og bakervarer 

Disse produktene kan spises som de er etter tining, men vi anbefaler noen minutter i ovnen som gir sprø skorpe og ekstra smak. Mye av smaken sitter nemlig i skorpen.

Merk! Steketiden for våre produkter er kort – kun 5-6 minutter for brødvarer. 

2. Bake-off i form av ferdig deig

Deigemner tar kortere tid enn å bake selv siden deigen er laget ferdig. Noen er til og med ferdighevet. Slik kan man lage bakverk med særpreg uten å bruke tid på å bake – og utføre andre kjøkkenoppgaver samtidig.

3. Ferdigstekt bake-off

Velger du ferdigstekt bake-off kan du ta brød, rundstykker og søtbakst ut av fryseren når du trenger det – og fylle på når det blir tomt. Du trenger verken stekeovn eller ekstra folk på kjøkkenet. Mange opplever at dette gir bedre kontroll på både matsvinn og kostnader.

Vi lager bake- og og stekeguider, i tillegg til at vi kan utarbeide allergenkort og allergenoversikter, bestillingslister og annet materiell tilpasset kundens sortiment slik at det blir enkelt å lykkes med bake-off.

Trenger ikke fryser eller ovn for å velge bake-off

Bake-off deles inn i tre kategorier som krever ulik håndtering og utstyr. Produktene kan oppbevares i fryser, på kjøl eller i romtemperatur.