Hvordan du skjærer brødet kan løfte kundeopplevelsen – og salget

Hvordan du skjærer brødet definerer hvordan den ferdige sandwichen ser ut i disken eller på tallerkenen. Det kan avgjøre om den blir en bestselger. Her er 9 ulike måter å skjære brødet på.
Istedenfor bare å skjære tvers gjennom på midten, kan du variere mellom mange alternative skjæreteknikker. Dette gjør at sandwichen blir mer innbydende, men ofte også lettere å håndtere. Fyllet vil også blir mer synlig.
9 måter å skjære brødet på
1. Skjær brødet 3/4 gjennom
Perfekt når sandwichen skal spises “på farten” eller i bil. Når bunnen ikke er skåret gjennom holder fyllet seg på plass!
2. Skråsnitt
Når brødet skjæres skrått gjennom, kommer fyllet mer til sin rett. Det gir en flott og innbydende sandwich når lokket legges på skrå eller tvers.
3. Trekantsnitt
Lag en flott og håndterbar sandwich ved å skjære en trekant ut av brødet. Trekanten legges på topp på det ferdigsmurte produktet.
4. Tverrsnitt på langs
1 brød - 3 sandwicher! Lange brød gjør det enkelt å lage mange sandwicher. Skråsnittet får brødet til å virke større!
5. Kombinasjoner
To forskjellige brød gir to forskjellige sandwicher. Begge varianter deles på midten og to forskjellige halvdeler anrettes på en tallerken. Dette gir et flott og dekorativt fargespill, samt to forskjellige smaksopplevelser i et måltid.
6. Utstansing
Ved å fjerne skorpen på brødet, kan det utstanses i forskjellige former. En kreativ sandwich som passer bra på buffeter.
7. En blir til fire
Del firkantstykkene i fire fra hjørne til hjørne. Du får da fire små sandwicher.
8. Firkantstykke deles i to
Del firkantstykket i to fra hjørne til hjørne. Du får to passe store sandwicher.
9. Strimlet brøddekor
Bunnen i sandwichen forblir slik den er, toppen deles i strimler, 1 1/2 cm tykkelse. Disse strimlene kan, hvis ønskelig, vendes i en panne med litt krydder og olje. Når bunnen av sandwichen er tilberedt, dekoreres den med strimlene.
La deg gjerne inspirere av Jørns hjemmelagde dressinger eller tips til veganske alternativer til sandwichmenyen din.
Én focaccia, utallige muligheter
Våre focacciaer har iendelig mange bruksområder og muligheter. Tenker du litt alternativt når du skjærer brødet, kan du løfte måltidsopplevelsen og servere innbydende sandwicher og lekkert tilbehørsbrød.

- Server focacciasticks med en god dipp.
- Små biter skjæres i firkanter og serveres med salt og olje. Passer utmerket som ventebrød og til all slags mat.
- Firkantstykker til påsmurt. Del hele eller deler av Forcaccian i to. Dander fyllet på bunnen, legg på lokket og skjær biter etter eget ønske. Raskt og enkelt.
- Trekantstykker gir liv i disken og porsjonene ser større ut.
- Rektangulære biter er flotte å servere og praktiske å spise.